Voorgerecht
Gepekelde kabeljauw met furikaki, Vadouvan vinaigrette
Of
Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette
*****
Tussen
Little gem met boquerones, schuimige paprika saus, basilicum,
dukkah en olijf
*****
Tussen
Gebakken langoustine met ravioli, spinazie en saus van schaaldieren
*****
Hoofdgerecht
Maishoenderfilet met spruitenbitterbal, champignon, olijf en kippenjus
Of
Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry
*****
TNagerecht
Ananas en Macaron met aardpeer, cremeux en ananascompote
Of
Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
*****
met bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry
met Rendang van aubergine, duxelle van paddenstoel en saus vin rouge
met pistache, pompoen, aardappelmuffin en saus van geroosterde groenten
mousse van vanille en peer met huisgemaakt vanille ijs, compote van peer
verscheidene kazen van de kaaswagen
Dank voor het aanmelden op onze nieuwsbrief.
U mag deze 4 tot 6 x per jaar van ons verwachten.
Wij houden u op de hoogte van alle leuke acties en of nieuwtjes.
Restaurant De Knip is geopend van dinsdag tot en met zondag. Vanaf 12:00 uur
Lunch: 12:00 – 16:30 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 14:30 uur
Van 16:30 tot 17:30 uur zijn wij gesloten.
Diner: 17:30 - 23:00 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 20:00 uur
Op zondag 19:30 uur
Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vastgesteld menu.
Als horecabedrijf volgt Restaurant de Knip de Uniforme Voorwaarden Horeca. Dat betekent concreet dat op alle door ons aangegane overeenkomsten de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing zijn. Klik op de UVH om deze in te zien. Deze UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. (acties, reserveringen, groepsdiners).