Zelfstandig werkend Gastheer - Gastvrouw
Ter versterking van onze bedieningsteam zijn wij per direct op zoek naar jou. Onze nieuwe collega heeft:
* ervaring in een soortgelijke functie
* Zelfstandig werken in team verband
* Stressbestendig
* Goede communicatieve vaardigheden
* Oproepkrachten en leerlingen begeleiden en motiveren
* Je bent gemotiveerd en verantwoordelijk
* Je houdt van culinair eten en hebt interesse in wijn & spijs kennis
Het Knip-bedieningsteam bestaat uit 4 fulltime medewerkers en 10 oproepkrachten. In het a la carte restaurant heet jij de gasten welkom en informeer je hen over de keuzes van gerechten en wijnen.
Bij groepen (tot max 100 cv) weet jij de organisatie van het programma uit te voeren. Je communiceert met je collega’s in de bediening en de keuken en zorgt voor een zorgeloos verblijf van onze gasten.
Ruimte om te groeien en door te ontwikkelen. Je werkt 38 uur per week en salariëring is boven CAO.
Interesse gewekt? Stuur je cv naar personeel@restaurantdeknip.nl
Dank voor het aanmelden op onze nieuwsbrief.
U mag deze 4 tot 6 x per jaar van ons verwachten.
Wij houden u op de hoogte van alle leuke acties en of nieuwtjes.
Restaurant De Knip is geopend van dinsdag tot en met zondag. Vanaf 12:00 uur
Lunch: 12:00 – 16:30 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 14:30 uur
Van 16:30 tot 17:30 uur zijn wij gesloten.
Diner: 17:30 - 23:00 uur.
Laatste bestelling voor de keuken: 20:00 uur
Op zondag 19:30 uur
Bij een reservering van 6 personen of meer serveren wij een vastgesteld menu.
Als horecabedrijf volgt Restaurant de Knip de Uniforme Voorwaarden Horeca. Dat betekent concreet dat op alle door ons aangegane overeenkomsten de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing zijn. Klik op de UVH om deze in te zien. Deze UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. (acties, reserveringen, groepsdiners).