CULINAIR GENIETEN VOOR
LUNCH & DINER
Chef's Keuze Menu voor lunch & Diner
3 gangen 49,5
4 gangen 67*
5 gangen 85**
Voorgerecht
Gemarineerde heilbotfilet met furikaki, Vadouvan vinaigrette
Of
Rouleau van kalf pastrami met gevogelte paté, peterselie vinaigrette
*****
Tussen *
Little gem met boquerones, schuimige paprika saus, basilicum,
dukkah en olijf
*****
Tussen **
Gebakken langoustine met ravioli, spinazie en saus van schaaldieren
*****
Hoofdgerecht
Maishoenderfilet met bitterbal, champignon, olijf en kippenjus
Of
Vis van de dag met gebakken bloemkool, parelgort, cashewnoot en aubergine, roomsaus van groene curry
*****
Nagerecht
Ananas en Macaron met aardpeer, cremeux en ananascompote
Of
Selectie kazen van het seizoen met brioche en compote (€7)
*****
À la cart gerechten
Maak een keuze uit onze à la carte gerechten, geïnspireerd op onze omgeving,
het seizoen en wat de natuur te bieden heeft.
Menu
